RS3 Raktári Rendszer

RS3 RAKTÁRI RENDSZER

Raktárkezelés egyszerűen, profin!

Az RS3 Raktári Rendszer kezelhetőségében egyedülálló, hatékony raktárkezelést valósít meg az RS3 Ügyviteli Rendszerrel szorosan, egy egységként működve. Az Androidos telefonon és PDA-n működő RS3 Raktári Rendszert elsődlegesen a raktári feladatok gyorsítására, egyszerűsítésére fejlesztettük ki. Nagyobb raktáraknál így megszűnik a papíralapú leltározás, a raktári kiadás és bevételezés hibázási százalékának minimálisra csökkenésével, egyszerűsödik a raktárban dolgozók munkája. A raktári helyek (tárhelyek) kialakításával a termékek azonnal megtalálhatók, a raktárban megtett útvonal a minimálisra csökken. Minden raktári művelet azonnal látható a központi adatbázisban is.

A Rendszer alkalmas termékkosarak létrehozására, mely kosarakat azonosítóval (szabadon megadható névvel) tudunk ellátni. Ezen adatcsomagok a központi adatbázisban kerülnek rögzítésre, melynek tartalmazza a termék kódját, és annak darabszámát, sorozatszámos illetve sarzsos termék esetén annak sorozatszámát illetve sarzs számát.

Az eszköz képes professzionális vezetéknélküli vonalkódolvasóként is működni, így a vonalkóddal ellátott terméket azonnal tudjuk rögzíteni, illetve ellenőrizni (a telefonra optimalizált verzió a készülék saját kameráját használja).

Image

Az RS3 Raktári Rendszer Funkcói

Image

Kiadás

Az RS3 Ügyviteli Rendszerben kiállított bizonylat lezásársakor a Raktári Rendszerben létrejön egy új raktári feladat, melyet szoftver az ikonon megjelenő mennyiséggel (raktári kiadási feladatok száma), és hangjelzéssel is tudat. A raktári kiadás menübe belépve sorrendben látszanak az aktuális kiadási feladatok (bizonylatok). A listában lévő feladatok közül tetszőlegesen választhatunk, melybe belépve a rajta lévő tételeket összeszedve lezárhatjuk a feladatot. A kiadást optimalizált útvonal segíti.

Image

Betárazás

Az RS3 Ügyviteli Rendszerben kiállított bizonylat lezásársakor a Raktári Rendszerben létrejön egy új raktári feladat, melyet szoftver az ikonon megjelenő mennyiséggel (raktári bevételezési feladatok száma), és hangjelzéssel is tudat. A raktári bevételezés menübe belépve sorrendben látszanak az aktuális bevét-feladatok (bizonylatok). A listában lévő feladatok közül tetszőlegesen választhatunk, melybe belépve a rajta lévő tételeket (felrögzítve) összeszedve lezárhatjuk a feladatot.

Image

Leltár

 

Minden cég életében talán a legnagyobb feladat a leltározás. Sok adminisztrációval, nagy munkával és figyelemmel járó feladat, melyet évente akár többször is szükséges elvégeznünk. Az RS3 Raktári Rendszert használva leltározás nem kihívás többé! Nem szükséges terméklistát nyomtatnia, az adminisztráció és a hibázás a minimálisra csökkenthető.

 

A Rendszerben közvetlenül hozhatók létre leltárívek. Ezekbe a leltárírvekbe rögzíthetjük a raktáron lévő termékeket. A termékek adatai közvetlenül lekérdezhetők, ezzel megkönnyítve az azonosításukat.A Rendszer "normál" és gyüjtő-vonalkódokat is kezel, így nem szükséges külön számolgatni a nagyobb csomagolási egységben tárolt termékeket.

Image

Termékkosarak létrehozása

A Rendszer alkalmas termékkosarak létrehozására, mely kosarakat azonosítóval (szabadon megadható névvel) tudunk ellátni. Ezen adatcsomagok a központi adatbázisban kerülnek rögzítésre, melynek tartalmazza a termék kódját, és annak darabszámát, sorozatszámos illetve sarzsos termék esetén annak sorozatszámát illetve sarzs számát.

Image

Vezetéknélküli vonalkódolvasás

 

A Rendszer a fentieken túl alkalmas hagyományos vonalkódolvasóként is működni. Nincs szükség külön eszköz használatára, egy lépésben megoldható a vonalkód rögzítése (azonosítása), és a raktári feladat végrehajtása. A vonalkód beolvasásával az adott termékről minden fontos, rögzített információ elérhetővé válik (fénykép, leírás, mennyiség, tárhely, stb.), így megkönnyíti az árucikk azonosítását a hibázás minimálisra csökkentése mellett.

Image

Áttárazás

Az áttárazás funkció alkalmas a termékek tárhelyének módosítására.

Elérhetőségünk

4028 Debrecen, Apafi u. 42-44
+36 30 9 354 586
+36 70 4 299 799
info@rs3.hu
facebook oldalunk
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat

Bízhat bennünk

Image

Információ

Az RS3 Ügyviteli Rendszer 2002. óta tartó fejlesztés eredménye. Ügyviteli Rendszerünk egyedi, átlátható felépítésű, széles körű feladatokat ellátó, bármikor az egyedi igényeknek megfelelően alakítható!

Az Ügyviteli Rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások: RS3 Webáruház, RS3 Tablet Értékesítési Rendszer, RS3 Raktári Rendszer.