RS3 Tablet - Értékesítési Rendszer

Image

RS3 Tablet-az értékesítési rendszer!

Az RS3 Tablet egy androidos eszközökön futó offline értékesítési rendszer. Az RS3 Ügyviteli Rendszerből letöltött adatok (cikkek, vevők, kedvezmények) segítségével a vevőket felkereső üzletkötő rögzíteni tudja a megrendeléseket, majd Wi-Fi hálózat közelébe érve a megrendeléseket be tudja küldeni az ügyviteli rendszerbe. A megrendeléseket akkor is be tudja küldeni az üzletkötő, ha az ügyviteli rendszer szervere nincs bekapcsolva (pl. esti órákban szinkronizál és az ügyviteli rendszer adatbázisa nem dedikált szerveren fut).

Amennyiben a tablethez tartozik olyan SIM kártya, amellyel mobilinternet is használható, abban az esetben a sürgős rendelések akár azonnal be is küldhetők az ország bármely pontjáról az RS3 Ügyviteli Rendszerbe.

Az RS3 Tablet Értékesítési Rendszer funkciói

Árucikkek

Az árucikkek menüpontban láthatjuk azokat a termékeket, amelyek az RS3 Ügyviteli Rendszerben ki lettek jelölve tabletre. Lehetőség van csoportszűrésre és vevő kiválasztására is. Vevő kiválasztását követően az listaárak helyett a vevő árai jelennek meg. Amennyiben a vevői ár eltér a listaártól az ár zöld színnel jelenik meg. A kis képre kattinva megtekinthetjük a termékhez rendelt képet vagy képeket. A terméksor egyéb részére kattintva a termék adatlapját tekinthetjük meg, ahol minden fontos adatot láthatunk: termékkód, megnevezés, gyártó, készlet, csomagolási mennyiség, csoport,  ársávok árai (nettó, bruttó), képek, leírás.

Elérhetőségünk

4028 Debrecen, Apafi u. 42-44
+36 30 9 354 586
+36 70 4 299 799
info@rs3.hu
facebook oldalunk
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat

Bízhat bennünk

Image

Információ

Az RS3 Ügyviteli Rendszer 2002. óta tartó fejlesztés eredménye. Ügyviteli Rendszerünk egyedi, átlátható felépítésű, széles körű feladatokat ellátó, bármikor az egyedi igényeknek megfelelően alakítható!

Az Ügyviteli Rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások: RS3 Webáruház, RS3 Tablet Értékesítési Rendszer, RS3 Raktári Rendszer.