Gyakran ismételt kérdések

Segíthetünk? Néhány gyakran előforduló, Rendszerrrel kapcsolatos kérdés és az azokra adott válasz az alábbiakban olvasható.
Miért jó, ha cégünknél ügyviteli rendszert használunk?
Az ügyviteli rendszerek előnye, hogy közös adatbázisokat használva, egyszeri adatbevitelt követően képesek nyomon követni és adminisztrálni a vállalati folyamatokat, az anyagok, termelőeszközök és pénzeszközök alakulását, és mindezekről igény szerint jelentéseket, kimutatásokat tudnak készíteni. Ezzel megkönnyítik a vállalat működésének áttekintését és ellenőrzését, lehetőséget biztosítanak a vezetők számára, hogy döntéseiket tényekre és trendekre alapozva időben hozhassák meg.
Egy jó ügyviteli rendszer versenyelőnyt jelent a vállalatnak. Pontos adatokat nyújt időben, ezáltal gyorsítja és javítja a döntéshozatalt. Egyszerűsíti az adminisztrációt, ezzel pénzt, időt és munkaerőt spórol a vállalat. Csökkenti a hibázás lehetőségét (pl. nincs többszörös adatbevitel), ezáltal megelőzheti a hibás üzleti döntéseket. Kiváltja a papír alapú nyilvántartásokat és a táblázatkezelőket egyaránt.
Az ügyviteli rendszer több vállalati folyamatot is kezel (pl. raktár, értékesítés, számlázás, ügyfelek nyilvántartása, jelentések készítése stb.), és adatokat képes szolgáltatni más rendszerek, vagy a hatóságok számára (pl. könyvelés, VPOP).
A kis- és középvállalkozások számára ideális ügyviteli rendszer tehát egyszerű, könnyen kezelhető, kezeli a szükséges folyamatokat, költséghatékony, rugalmas.
A rendszer alkalmazkodik a vállalkozás folyamataihoz és nem fordítva.
Mennyibe kerül a Rendszer?
RS3 Ügyviteli Rendszer rejtett költségek nélkül! A szolgáltatások ára az árlista menüpont alatt található. Egyedi árajánlat kérésével kapcsolatban keresse kollégáinkat!
Mennyi időt vesz igénybe a Rendszer bevezetése?
Az RS3 Ügyviteli Rendszer bevezetését a telepítendő számítógépek mennyiségétől és az adatbázis összetettségétől függően akár 1-2 munkanapon belül el tudjuk végezni! Ön megálmondja, mi megvalósítjuk!

Elérhetőségünk

4028 Debrecen, Apafi u. 42-44
+36 30 9 354 586
+36 70 4 299 799
info@rs3.hu
facebook oldalunk
Impresszum
Adatkezelési nyilatkozat

Bízhat bennünk

Image

Információ

Az RS3 Ügyviteli Rendszer 2002. óta tartó fejlesztés eredménye. Ügyviteli Rendszerünk egyedi, átlátható felépítésű, széles körű feladatokat ellátó, bármikor az egyedi igényeknek megfelelően alakítható!

Az Ügyviteli Rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások: RS3 Webáruház, RS3 Tablet Értékesítési Rendszer, RS3 Raktári Rendszer.